Sajam turizma od 27. februara

Objavio: | 27. januar 2014.

sajam_turizma36. Sajam turizma održaće se na Beogradskom sajmu od 27. februara do 2. marta 2014. godine . Ova najveća turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi okupiće preko 1.000 izlagača iz rekordnog broja zemalja . Porukom „Ispunjavamo želje , najveće turističke organizacije , agencije , turoperatori , hoteli , planinski centri , banje , jezera , gradovi , regije i zemlje sa svih kontinenata posetiocima ovogodišnjeg Sajma turizma ponudiće aranžmane za predstojeću turističku sezonu . Posetioci će , takođe , imati priliku da dobiju First Minute ponude za ovo leto , sa popustima i do 40 odsto . Organizatori Sajma turizma predstaviće Srbiju kao zanimljivu turističku destinaciju sa bogatim i raznovrsnim sadržajima za odmor , zabavu , zdravstveni oporavak , sport , rekreaciju , avanturu …

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Indonezija, najrazuđenija ostrvska država na svetu , sa 17.000 ostrva , sa velikim turističkim i kulturnim potencijalom . Ova daleka zemlja predstaviće egzotične destinacije – ostrva Bali i Javu , Sumatru … Istovremo sa održavanjem 36. Međunarodnog sajma turizma , održaće se i 10. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA i 5. Sajam vina BeoWine , manifestacije koje turizam čine potpunim .

Kao i predhodnih godina, i ovaj put će se na Sajmu predstaviti Turistička organizacija Požarevca, ali i ostale organizacije sa teritorije Braničevskog, Podunavskog i Južnobanatskog okruga.