Smederevska Palanka: Zasedalo Opštinsko veće

Objavio: | 11. februar 2014.

Palanka 2      Najznačajnija tačka 48. sednice Opštinskog veća bila je postavljenje načelnika Opštinske uprave Opštine Smederevska Palanka. Na predlog predsednika opštine, Radoslava Milojičića Kene, Veće je jednoglasno donelo odluku o postavljenju Dragana Milića, na mesto načelnika Opštinske uprave.- beleži zvanični sajt Opštine Smederevska Palanka.

      „Nije bilo nikakvih dilema kada je reč o ovoj odluci – izjavio je po završetku današnje sednice zamenik predsednika opštine, Petar Jelić – Veće se opredelilo za Dragana Milića, prvenstveno iz razloga što je on već obavljao dužnost načelnika Opštinske uprave. Čovek sa dugogodišnjim iskustvom je itekako neophodan, naročito u situaciji u kojoj se opština nalazi, i mi smatramo da je upravo gospodin Milić pravo rešenje. Moraćemo da u periodu koji dolazi, rad opštinskih službi učinimo efikasnijim, na korist građana“.

      Na sednici Veća odlučeno da u periodu od 6. do 8. marta u delu glavne ulice, od Komercijalne banke do zgrade Turista, bude dopušteno postavljanje tezgi za prodaju cveća i osmomartovskih poklona, po ceni od 100 dinara za svaki kvadratni metar površine na pomenutoj lokaciji. Članovi Veća doneli su i odluku da se Telekomu Srbije dozvoli zauzeće javne površine, za postavljanje novog optičkog kabla.

     Opširnije informacije na sajtu http://www.smederevskapalanka.rs