Tamo gde ljubav počinje

Objavio: | 24. februar 2015.

crvena-jabuka_plakatNakon 30 godina velike muzičke karijere CRVENA JABUKA, jedna od najpopularnijih pop-rok grupa u regionu, koncertnom turnejom proslavlja svoj rođendan sa svojom vernom publikom. Ovu koncertnu turneju pod imenom „Tamo gde ljubav počinje“ najaviće i njihov novi album koji se očekuje krajem meseca.
Izuzetno interesovanje publike i medija, odlične pesme i ogroman uspeh koji su ove istinske zvezde postigle u sklopu svoje muzičke karijere najbolja su preporuka ovog velikog muzičkog događaja kojim će osvojiti veće gradove u Srbiji i regionu.
U sklopu ove slavljeničke turneje CRVENA JABUKA će održati i dva unplugged koncerta u skladu sa svojim hitom – Nekako s proleća – i to 3. aprila u Kulturnom centru u Pančevu, a dan kasnije u Centru za kulturu u Smederevu. CRVENA JABUKA dolazi u Pančevo i Smederevo neposredno nakon objavljivanja dvostrukog Live albuma „Bivše djevojčice, bivši dečaci“. Reč je o četvoročasovnom unplugged koncertu koji je CRVENA JABUKA održala prošle godine u zagrebačkoj dvorani Lisinski i to je njihov drugi akustični živi album u karijeri.
Frontmen grupe CRVENA JABUKA Dražen Žerić Žera, kao nepopravljivi romantičar, obećao je svirku za pamćenje namenjenu svim emotivnim dušama koje su rasle i zaljubljivale se uz zvuke popularne grupe i siguran je da će i ovi koncerti iznedriti nove ljubavi – „… Na unplugged koncertima je neka posebna energija u bliskom kontaktu sa publikom sa kojom možeš i da komuniciraš. Sviraćemo naše velike hitove i ponudićemo publici sve najbolje od nas … „- rekao je pevač Dražen Žerić Žera.

Slobodan Boba Novaković