„Tamo gde ljubav počinje“ – Crvena Jabuka Live

Objavio: | 8. mart 2015.

CJ 30gNakon 30 godina velike muzičke karijere „Crvena Jabuka“, jedna od najpopularnijih pop-rok grupa u regionu, koncertnom turnejom proslavlja svoj rođendan sa svojom vernom publikom. Ovu koncertnu turneju pod imenom „Tamo gde ljubav počinje“ najaviće i njihov novi album koji se očekuje krajem meseca.
„Crvena jabuka“ je nastala davne 1985. godine i od tada ovu grupu je na koncertnim nastupima čulo nekoliko stotina hiljada posetilaca, a ukupna prodaja albuma se meri milionskim tiražima.crvena jabuka billboard
Izuzetno interesovanje publike i medija, odlične pesme i ogroman uspeh koji su ove istinske zvezde postigle u sklopu svoje muzičke karijere najbolja su preporuka ovog velikog muzičkog događaja kojim će osvojiti veće gradove u Srbiji i regionu.
U sklopu ove slavljeničke turneje „Crvena Jabuka“ će održati unplugged koncert u skladu sa svojim hitom – Nekako s proleća – i to 4. aprila u Centru za kulturu u Smederevu. „Crvena Jabuka“ dolazi u Smederevo neposredno nakon objavljivanja dvostrukog live albuma „Bivše djevojčice, bivši dečaci“. Reč je o četvoročasovnom unplugged koncertu koji je „Crvena Jabuka“ održala prošle godine u zagrebačkoj dvorani Lisinski i to je njihov drugi akustični živi album u karijeri.
Ulaznice su u prodaji od 18. februara na biletarnici Centra za kulturu Smederevo. Cene: 1.200 dinara, parter (od 1. do 13 reda), 1.000 dinara, parter (od 14. do 20. reda), 800 dinara, balkon.

Slobodan Boba Novaković