Pioniri FK „Zvižd“ osvojili treće mesto u Čajetini

Objavio: | 23. jun 2016.
pioniri Zvizda treci na turniru u Cajetini

pioniri FK „Zvižd“ iz Kučeva treći na turniru u Čajetini

Pioniri škole fudbala FK „Zvižd“ iz Kučeva osvojili su treće mesto na trodnevnom turniru mlađih kategorija održanom u Čajetini.

Od 12 ekipa škola fudbala iz Priboja, Užica, Požege, Kosjerića, Zlatibora i Čajetine, buduće fudbalske zvezde iz Kučeva na turniru za igrače rođene od 2005. do 2007. godine, sa svojim trenerima Nenadom Tomićem i Dejanom Jovanovićem, vratili su se kući sa nagradom osvojenom kao trećeplasirani.

pioniri FK Zvizd rodjenih 2007 godine

pioniri FK „Zvižd“ 2007. godište

Dečaci rođeni 2007. godine, Fudbalskog kluba „Zvižd“ iz Kučeva u prvoj utkamici savladali su „Zlatibor“ sa rezultatom 3:0, zatim u drugoj ekipu „Čajetine“ sa 2:0, doživeli su poraz od 1:0 od ekipe „Čajetine“ i  u polufinalu od „Požege“ sa 3:1.

U borbi za treće mesto, mališani iz Kučeva dali su sve od sebe, nadigrali protivnika, ekipu „Čajetine“, slavili pobedu od 3:0 i osvojili treće mesto na turniru.

pioniri Zvizda sa svojim uciteljima na turniru u Cajetini

pioniri Zvižda sa svojim učiteljima na turniru u Čajetini

Prema rečima trenera Nenada Tomića i Dejana Jovanovića, turnir je bio  dobro organizovan i osvajanjem trećeg mesta ekipa je dobila pravo učešća na sledećem zimskom turniru koji će se održati na Zlatiboru.

Najvažnije je što smo stekli mnogo sportskih prijatelja i uspostavili bratsku saradnju sa domaćom  ekipom iz Čajetine, koja će biti počasni gost  na turniru  u Kučevu,  u avgustu ove godine.

                                                                             Lj.Nastasijević

                                                                    Foto: FL „Zvižd“ Kučevo