PODELI
Foto: Opština Žagubica

Svečanu vrpcu su presekli Safet Pavlović, predsednik opštine Žagubica i Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora banke, a otvaranju su prisustvovali, rukovodstvo opštine Žagubica, Predrag Ivković, zamenik predsednika opštine Žagubica i Olivera Pauljeskić, predsednica Skupštine opštine, sa saradanicima, predsednici i predstavnici opština u okruženju, brojni zainteresovani meštani, klijenti i zaposleni u ekspoziturama banke.

Prisutne je najpre pozdravio Dejan Popović, direktor regionalnog centra Beograd, Banke Poštanska štedionica, a potom su se obratili i Safet Pavović, predsednik opštine Žagubica i mr Bojan Kekić, predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica.

Prvi registrovani korisnik novootvorene ekspoziture u Žagubici je, otvaranjem računa, postala mati Veronika, igumanija manastira Gornjak.

Svi meštani opštine Žagubica o uslugama Banke i uslovima otvaranja tekućih računa u Pošanskoj štedionici, informacije mogu dobiti radnim danima od 08:00 do 14 : 30, a subotom od 8 do 12 sati.

POSTAVI ODGOVOR