PODELI
Foto: Portal Radio Požarevac

“Ovo je nezapamćeni teror manjine nad većinom, nezabeležen u istoriji moderne politike savremenih društava u Srbiji koja je demokratska i zemlja koja je uvažena od svih zemalja sveta”, rekao je Spasović. Gradonačelnik je između ostalog rekao i da ovim putem želi da pošalje poruku da građani Srbije nisu za haos, nered, za izazivanje sukoba, jer svi dobro znamo čemu to vodi.

“Ovde smo danas da jasno osudimo svaki čin mržnje, haosa i nereda koji izazivaju predstavnici Saveza za Srbiju, jer to nije većinska volja građana Srbije, jer to nije volja jednog demokratskog društva, izbori se dobijaju kroz demokratske procese, a ne na ulici. Još jednom podvlačim, još jedna jasna poruka i građana Srbije i predstavnika lokalne vlasti ovde u Požarevcu je da ćemo braniti ustavni poredak, da ćemo braniti naše institucije i da ćemo braniti volju građana.”, dodao je Spasović.

“Od ovog trenutka, nadalje, sve dok se ne stane na rep ovom haosu i dok se ne stavi tačka na ovaj haos i nered koji izazivaju predstavnici Saveza za promene, mi ćemo biti ovde u našim institucijama, u Skupštini Grada Požarevca i Skupštini Gradske opštine Kostolac.”, dodao je još gradonačelnik Požarevca.

POSTAVI ODGOVOR