PODELI
Prostorije SNS-a U Požarevcu

Kao izraz nemoći da se pronađe i najmanja nepravilnost ili greška u radu i vođenju države, svedoci smo još jedne sramne kampanje koju je u javnosti poveo deo medija koji se nalazi na platnom spisku Dragana Đilasa i njegovih potčinjenih iz takozvanog Saveza za Srbiju. Budući da do sada njihove izmišljotine i laži nisu mogle da poljuljaju Aleksandra Vučića, ova plaćenička mašinerija odlučila je da se još jednom obruši na njegovu porodicu, navodi se u saopštenju GrO SNS Požarevac.

U danu kada bi trebalo da su glavne vesti prijem naše zemlje i predsednika u jednoj od najmoćnijih država na planeti i uvažavanje koje je tom prilikom pokazano Srbiji od strane Republike Kine, kao i podrška Srbiji u njenoj legitimnoj borbi za Srpski narod na Kosovu i Metohiji, dešavaju se ovi sramni napadi na naslovnim stranicama plaćeničkih medija.
Ipak, GrO SNS Požarevac uz žaljenje zbog terora koji preživljavaju članovi porodice Aleksandra Vučića i on sam, uveren je da su ovakvi niski udarci dela opozicije samo još jedan dokaz da su Đilas, Jeremić i Obradović nemoćni da se argumentima suprostave državotvornoj politici predsednika naše stranke i države, dodaje se u saopštenju GrO SNS Požarevac.

POSTAVI ODGOVOR