PODELI
Foto: JP Putevi Srbije 2018

Posetioci Sajma imaće priliku da se upoznaju sa pogodnostima koje omogućavaju projekti modernizacije putnog sektora i unapređenja sistema za naplatu putarine JP „Putevi Srbije“.

Elektronska naplata putarine – moderan i finansijski isplativ način plaćanja putarine bez zadržavanja, lokacije punjača za električna vozila, besplatan internet na autoputevima i načini najbržeg informisanja o stanju na putevima i naplatnim stanicama pomoću mobilne aplikacije JP „Putevi Srbije“ i VMS portala, odnosno promenljivih znakova za obaveštavanje, samo su neki od sadržaja o kojima će korisnici puteva pod naplatom moći da se informišu tokom 10 dana trajanja 54. Sajma automobila.

JP „Putevi Srbije“ će i ove godine posetiocima Sajma omogućiti dopunu ili kupovinu uređaja za ENP po povoljnijim uslovima, kao i druge pogodnosti za plaćanje putarine, a goste koji budu učestvovali u nagradnoj igri na našem štandu očekuju poklon iznenađenja.

Sajam automobila u Beogradu je reprezentativan ekskluzivni regionalni događaj auto i moto industrije, koji ima međunarodni privredni značaj, o čemu govori 410 izlagača i više od 146 hiljada posetilaca prošlogodišnjeg Sajma.

POSTAVI ODGOVOR