PODELI
Foto: PROMO

„Prilikom te akcije, uočen je neiskorišćen prostor koji je mogao biti oplemenjen dodatnim sadržajem poput ljuljaški, penjalica i drugih sprava u kojima će mališani razvijati finu motoriku, te je kompanija Bambi donela odluku da kompletan mobilijar savremenog igrališta pokloni vrtiću Bubamara,“  istaknuto je iz Kompanije Bambi.

Foto: PROMO

Marija Bajić, vršilac dužnosti direktora Predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“ u Požarevcu istakla je da je ponosna na ostvarenu saradnju i podršku kompanije Bambi i svih zaposlenih.

U Kompaniji Bambi verujemo da se uspeh ne meri samo dobrim poslovnim rezultatima, već i odgovornošću prema ljudima i zajednici u kojoj poslujemo. Ova donacija je samo jedan od projekata koji to pokazuju. Izuzetno smo ponosni na našu solidarnost i volju da pomognemo svima onima kojima je to najpotrebnije. Posebno najmlađima, kojima smo ovog puta želeli da stvorimo mogućnost za srećnu i bezbrižnu igru zahvaljujući kojoj otkrivaju svet oko sebe i odrastaju na najlepši mogući način, navodi se u saopštenju ove Kompanije Bambi.

POSTAVI ODGOVOR