PODELI
Foto: Portal Radio Požarevac

Radnici javnih preduzeća i ustanova takmičiće se u malom fudbalu, odbojci, basketu, pikadu, stonom tenisu, streljaštvu, navlačenju konopca i ribolovu.

Majski sportski susreti osnovani su 2007. godine i traju već punih 13 godina i Požarevac je jedini grad koji ovu tradiciju održava.

U takmičenju učestvuju PU Požarevac, Pošta, JKP “Vodovod i kanalizacija”, JKP “Komunalne službe”, ZZJZ Požarevac, KPZ Zabela, prosveta, Vodoprivreda, JKP “Parking servis”, Opšta bolnica Požarevac, PRIM Kostolac, Kostolac usluge, Georad, Autotransport, Grad Požarevac.

Foto: Portal Radio Požarevac

Majske sportske susrete otvorio je svečano Aleksandar Simonović, načelnik Gradske uprave Požarevac koji je između ostalog rekao da su Majski sportski susreti jedna od onih stvari koja će nas zbližiti i uputiti jedne na druge.

“To je naročito važno zbog važnog i odgovornog posla koje obavljate, koji jednostavno zahtevaju da se povremeno opustite i zabavite. Kada u tu zabavu kao što je slučaj sa ovim Majskim susretima, uključimo i sport, dobre strane svega ovoga su zdravlje i fizička kondicija.

Foto: Portal Radio Požarevac

Koliko sam video, nekima kondicija ovde i nedostaje, ali ono što sigurno ne nedostaje su dobro raspoloženje i želja da osvetlate obraz preduzeća i ustanova iz kojih dolazite. Navijanje je dozvoljeno, ali razumećete što će moje simpatije malo više biti okrenute Gradskoj upravi nego ostalima, koja se ove godine takmiči posle više godina pauze. Ipak, neka na kraju pobede najbolji, neka se svi dobro zabave i provedu  u sva tri poluvremena”, rekao je Simonović.

POSTAVI ODGOVOR