PODELI
Foto: Portal radiopozarevac.rs

U utorak, 30. jula, u organizaciji Udruženja građana “Točak” iz Kule, održana je još jedna manifestacija pod nazivom “Sa izvora bistre vode”, koja se sada već tradicionalno održava u izletištu Točak, na tromeđi između Kule, Kobilja i Aljudova.

Foto: Portal radiopozarevac.rs

Program je počeo u 17h, izborom jela u više kategorija, a pohvalno je to što se veliki broj udruženja žena odazvao ovoj manifestaciji, i predstavio svoja kulinarska znanja.

Foto: Portal radiopozarevac.rs

Oko 20h počeo je kulturno-umetnički program, na kome su učestvovali ansambli iz Starčeva, Melnice, Ranovca, i folklorni ansambl opštine Malo Crniće. Programu je prethodilo obraćanje predsednika opštine Malo Crniće, Mališe Antonijevića, koji je naglasio da su ovakva dešavanja izuzetno bitna za seoska naselja. Opština Malo Crniće je i jedan od pokrovitelja ove manifestacije, a organizator je Centar za kulturu Malo Crniće i Udruženje građana “Točak”.

Foto: Portal radiopozarevac.rs

Ana Strahinović iz Velikog Crnića proglašena je za najlepšu vodonošu, prva pratilja je Jovana Veličković, druga pratilja Tamara Paunović.

Foto: Centar za kulturu Malo Crniće

Ono po čemu se ova manifestacija razlikuje od drugih je, što se biraju i naj baba,miss baba i super baba.

Prisutne je svojim pevačkim umećem počastio estradni umetnik Ljuba Lukić, u pratnji orkestra “Panteri”.

Foto: Portal radiopozarevac.rs

POSTAVI ODGOVOR