PODELI
Foto: Portal Radio Požarevac

Direktor Medicinske škole u Požarevcu Dragan Novičić ovom prilikom se zahvalio gradončelniku Požarevca za značajnu investiciju koju je lokalna samouprava dala Medicinskoj školi. “U Medicinskoj školi danas otvaramo kabinet za laboratorijske tehničare. Mi od 2017/2018. godine imamo jedno odeljenje laboratorijskih tehničara koje smo upisali posle 22 godine, poslednja generacija laboratorijskih tehničara pre ove završila je 1995. godine… Lokalna samouprava je izdvojila značajna sredstva, oko 2 miliona dinara je uloženo u ovaj kabinet”, rekao je između ostalog Novičić.

Foto: Portal Radio Požarevac

Gradonačelnik Požarevca izrazio je zadovoljstvo zbog realizacije ovako velike investicije i zbog zadovoljnih lica učenika i profesora koja će od sada imati uslove koji su potrebni za obavljanje školske nastave.

Foto: Portal Radio Požarevac

Spasović je podsetio da je Grad Požarevac u prethodne tri godine investirao blizu 100.000 evra u Medicinsku školu, što možda i nije dovoljno, jer ima još potrebe za radove na uređenju unutrašnjosti objekta ove škole. Spasović je naglasio da će Medicinska škola i dalje imati podršku lokalne samouprave i najavio da će  ove godine biti opredeljena sredstva rebalansom budžeta za uređenja škole.

POSTAVI ODGOVOR