PODELI

Tim povodom, delegaciju Novog Sada, koju je predvodila Ljiljana Koković, pomoćnik gradonačelnika Novog Sada i predstavnike Crvenog Krsta Srbije i Novog Sada, uz čiju je pomoć i realizovana donacija, primio je predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović.

Istakavši veliku zahvalnost na podršci i nesebičnom angažovanju čelnih ljudi Novog Sada, predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović, tokom razgovora, izrazio je nadu za dugoročnijom saradnjom sa gradskom upravom Novog Sada na svim poljima.

Nakon prijema u kabinetu predsednika upriličena je dodela pomoći za 59 porodica koja se ogleda u dodeli 53 frižidera, 33 električna šporeta i 6 veš mašina.

Zahvalnost svima koji su učestvovali u lancu ove nabavke, pored Safeta Pavlovića, predsednika opštine Žagubica, iskazali su i Predrag Ivković, zamenik predsednika opštine Žagubica, Dejan Nikolić, sekretar Crvenog Krsta opštine Žagubica, kao i građani kojima je pomoć uručena, u nadi da aparati služe mnogo godina, da im u ovakve srhe pomoć nikada ne zatreba i da se nikada ne ponovi 02. avgust 2018. godine.

POSTAVI ODGOVOR