PODELI

Predsednik opštine Kučevo i potpredsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke, Vladimir Stojanović, obratio se javnosti saopštenjem u vezi aktuelne političke situacije:

„Srbija je demokratska zemlja i na to smo svi mi iz SNS-a, kao i naši koalicioni partneri izuzetno ponosni. Srbija je zemlja u kojoj je svakom dozvoljeno i omogućeno da kaže šta misli i sa čime se ne slaže. I zbog toga niko od nas ne osuđuje građane koji šetnjama pokušavaju da ukažu na neki problem sa kojim su suočeni. Svi državni organi će učiniti sve što je u njihovoj moći da se svakom građaninu pojedinačno pomogne.

Ali to se ne odnosi na one ogavne pojedince koji državu i stanovništvo, zbog svojih najprizemnijih ličnih interesa, žele da vođeni premisom „ cilj opravda sredstvo“, nasiljem pretvore u neku „banana“ državu u kojoj će vladati zakon jačeg i gde će laž biti ispred istine, anarhija ispred demokratije, haos ispred uređenog društva… A to je ono što nam žele tajkuni , lažovi i fašisti Đilas, Jeremić i Obradović i njihovi poslušnici. Đilas ume da naredi da se upadne i ruši RTS ali ne ume da objasni odakle mu 500 miliona evra !? Ona politička kreatura od Vuka Jeremića kaže da prima platu od nekog investicionog fonda a iz tog fonda jasno kažu da laže!? A o fašisti Obradoviću, koji je jak samo kada treba da napastvuje žene ili maše vešalima po Terazijama šta reći!? Oni su dno političkog dna, nemaju ni jednu viziju za promenu društva sem da nasiljem dođu na vlast kako bi nastavili da kradu i uništavaju Srbiju, kao što su činili dok su bili na vlasti. Ali to im nećemo dozvoliti – sve može ali nasilje ne!

19. aprila pokazaćemo i njima, ali i celom svetu, da je Srbija za mir, demokratiju i napredak a ne za nerede, anarhiju i ekonomsku propast društva u kojoj bi profitirali samo najbeskrupolozniji pojedinci!“

POSTAVI ODGOVOR