PODELI
Foto: Portal Radio Požarevac

Danas je u prostorijama Politehničke škole Požarevac organizovano republičko takmičenje elektrotehničara za termičke i rashladne uređaje.

Samom takmičenju je prethodilo upoznavanje domaćina sa gostima i takmičarima, kao i prigodan kulturno-umetnički program.

Prisutnim profesorima Politehničke škole, kao i predstavnicima tehničkih škola koje učestvuju na takmičenju, obratio se direktor Darko Radovanović, koji se zahvalio na velikom odzivu ovom takmičenju, i osvrnuo se na činjenicu da je Politehnička škola osnovana tek 1990. godine, ali da je itekako poznata među tehničkim školama u Srbiji, i da je uvek bila izuzetan domaćin ovakvih manifestacija.

Foto: Portal Radio Požarevac

Nakon pozdravne reči direktora, prisutnim učenicima, profesorima i gostima se obratio Đurađ Banjac, predsednik Zajednice elektrotehničkih škola Srbije, koji se zahvalio Politehničkoj školi Požarevac na gostoprimstvu, i poželeo učenicima mnogo sreće u takmičarskom delu.

Foto: Portal Radio Požarevac

Samo današnje takmičenje je podeljeno u dva dela: teorijski i praktični. Učenici su prvo pristupili teorijskom delu takmičenja, koje je počelo u 10:20h, dok će se, po završetku teorijskog dela, pristupiti praktičnom delu takmičenja.

Foto: Portal Radio Požarevac

Svečana dodela pehara i priznanja biće u 17:30h u Fiskulturnoj sali škole.

Foto: Portal Radio Požarevac

 

POSTAVI ODGOVOR