PODELI
Foto: Wikipedia

Tragično nastradali pevač Šaban Šaulić, koji je poginuo jutros u stravičnoj nesreći u Nemačkoj, počivaće u Aleji zaslužnih građana, prenosi “Alo”.

Šaban Šaulić nastradao je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Nesreća se dogodila u gradu Bilefeldu, u severozapadnom delu Nemačke.

Šaban Šaulić rođen je 6. septembra 1951. godine u Šapcu. Bio je pevač, muzičar i producent. U toku bogate karijere u medijima i od publike je dobio nadimak “kralj narodne muzike”.

Snimio je na stotine pesama, a prošle godine velikim koncertom u beogradskoj “Štark Areni” proslavio 50 godina karijere. Niko nije ni slutio da će u tragičnoj nesreći poginuti.

– Probali su da ga povrate u život, ali nisu uspeli. Smrt se dogodila u bolnici i umro je od srčanog udara. Srce ga je napustilo. U kontaktu sam sa njegovom familijom iz Hamburga, mi smo svi tu. Bio je kao i uvek raspoložen, ali nije bilo znaka da bi tako nešto moglo da se desi. Nažalost, takva je sudbina – rekao je Bogdan Markata, menadžer koji je organizovao Šabanov sinoćni nastup u Nemačkoj, za “Premijeru vikend specijal”.

POSTAVI ODGOVOR