PODELI
Foto: Opština Žagubica

Šesta redovna sednica Štaba za vanredne situacije opštine Žagubica, održana u sredu 30. januara, sadržala je tri tačke Dnevnog reda:

Razmatranje godišnjeg izveštaja o radu Štaba za vanredne situacije opštine Žagubica za 2018. godinu, razmatranje Predloga Godišnjeg plana rada Štaba za vanredne situacije opštine Žagubica za 2019. godinu i razmatranje i analiziranje trenutne situacija u vreme zimskog perioda na teritoriji opštine Žagubica.

Članovi Štaba su usvojili predloženi Dnevni red, a zatim i pomenute izveštaje i predloge.

Razmatrajući i analizirajući trenutnu situaciju u vreme zimskog perioda na teritoriji opštine Žagubica, istaknuto je da su svi putni pravci koje održava JKP „Belosavac“ prohodni, a da se na pojedinim sporednim putevima po naseljima, gde ekipe nisu mogle da stignu odvija saobraćaj teže, ali uz prohodnost, te se u skladu sa pomenutim i građani mole za razumevanje. Naglašeno je i da će svi putevi do svakog domaćinstva biti očišćeni po prioritetima. Takođe se sugrađani mole da automobile parkiraju na za to dozvoljenim mestima ili u svojim dvorištima, kako ne bi ometali saobraćaj, a ekipe zimske službe mogle bez problema da obavljaju posao uklanjanja snega sa ulica.

Sednicom Štaba predsedavao je Predrag Ivković, zamenik komandanta Štaba za vanredne situacije opštine Žagubica.

POSTAVI ODGOVOR