PODELI
Foto: Portal Radio Požarevac

Danas, 17. maja, Svečanom akademijom u velikoj sali Centra za kulturu Požarevac, koja je bila premala da primi današnje goste, obeleženo je 108 godina rada Predškolske ustanove “Ljubica Vrebalov”.

Prisutnima se obratila Tatjana Lončar, v.d. direktora PU “Ljubica Vrebalov, koja je izrazila divljenje što ustanovu krase dobri vaspitači, koji su bogati idejama kojim nastaju vredna dela.

Ona je između ostalog i dodala da je vizija ustonove postane dostupno svakom detetu u Požarevcu, Kostolcu i okolnim naseljima i da se stvore što bolji uslovi za srećnan razvoj i odrastanje svakog deteta. Lokalna samouprava je u 2019. godini odobrila sredstva u iznosu od 40 miliona dinara kapitalnih investicija, naglasila je Tatjana Lončar.

Foto: Portal Radio Požarevac

Predsednik Skupštine Grada Požarevca Bojan Ilić, rekao je da oseća veliko zadovoljstvo i radost što je danas na proslavi ustanove čiji pomen svima u gradu postavlja osmeh na lice. “Predškolska ustanova Ljubica Vrebalov postoji više od veka i za to vreme uspela je da usmeri hiljade i hiljade mališana na prav put i isprati ih dalje u školu spremne za nove izazove.

Ilić je ovom prilikom svim zaposlenima zahvalio na sjajnom poslu koji obavljaju i rekao da će Grad Požarevac u godinama koje su pred nama, učiniti sve da dosadašnji trud bude još bolje nagrađen.

Potom su mališani iz svih vrtića ove predškolske ustanove izveli zabavni program koji su pripremili sa svojim vaspitačima, a publika je svaki izvedeni program nagradila velikim aplauzom.

Opširniju vest pročitajte OVDE.

 

POSTAVI ODGOVOR