PODELI
Foto: Portal Radio Požarevac

Vrpcu su presekli gradonačelnik Požarevca Bane Spasović, predsednik Gradske opštine Kostolac Serdžo Krstanoski i direktor Tehničke škole u Kostolcu Goran Nestorović.

Grad Požarevac je u prethodnih godinu dana obezbedio kapitalne investicije za automatsku dojavu požara u iznosu od 2 miliona i 330 hiljada dinara, za panelna vrata u školskoj radionici 500.000 dinara i za parket u fuskulturnoj sali 2 miliona i 380 hiljada dinara. Parket u fiskulturnoj sali urađen je u skladu sa FIBA standardima.

Foto: Portal Radio Požarevac

“Ovom prilikom želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi na čelu sa gradončelnikom Banetom Spasovićem koji uvek planira sredstva za bezbednost učenika, obrazovanje i sport. S obzirom da pored 800 učenika, njih 60 je na stalnom boravku u Domu učenika, oni imaju potrebu da im se obezbede  kvalitetni i zdravi uslovi za život”, zaključio je Nestorović.

Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca rekao je prilikom svečanog otvaranja renovirane fiskulturne sale da je Gradska opština Kostolac već obezbedila sredstva za kapitalnu investiciju energetske efikasnosti za objekat, a projekat bi trebalo da bude urađen tokom godine. Za sledeću godinu planirane su investicije u fasadu i izolaciju, što bi predstavljalo 80% rekonstrukcije čitavog objekta ove škole. Gradonačelnik je čestitao direktoru škole i rukovodstvu na posebnom odnosu koji imaju prema školi i najavio da će i ubuduće biti kapitalnih investicija i u ovoj školi.

POSTAVI ODGOVOR